Dragi cursanţi şi prieteni, Echipa de management al proiectului POSDRU „Servicii de formare profesională pentru persoanele cu dificultăţi în integrarea pe piaţa muncii din judeţul Constanţa” şi personalul Centrului de Formare Profesională „Şanse Egale” vă mulţumesc pentru suportul şi participarea la activităţile proiectului şi pentru că aţi ales să faceţi… Read more“Concurs cu premii pentru absolvenţii din cadrul proiectului POSDRU – 5 decembrie”

Curs operator calculator electronic şi reţele – iniţiere 45 de ore

Operator calculator electronic şi reţele Cod COR 351101 Curs de iniţiere de 45 de ore (15 ore pregătire teoretică, 30 de ore pregătire practică)   Ocupaţia de „Operator calculator şi reţele” este solicitată pe piaţa muncii şi este regăsită în organigramele multor firme. Operatorul calculator electronic şi reţele îşi desfăşoară activitatea… Read more“Curs operator calculator electronic şi reţele – iniţiere 45 de ore”

Curs alpinist utilitar – calificare nivel II 720 de ore

CURS ALPINIST UTILITAR Curs de calificare nivel II cu durata 720 de ore (240 ore pregătire teoretică, 480 de ore pregătire practică) Cod Nomenclatorul Calificărilor: 7129.2.10   Descriere Prin absolvirea acestui curs, participantul va însuşi cunoştinţe teoretice şi abilităţi practice cu ajutorul cărora poate să efectueze în siguranţă lucrări în… Read more“Curs alpinist utilitar – calificare nivel II 720 de ore”

Curs alpinist utilitar – iniţiere 45 de ore

CURS ALPINIST UTILITAR Curs de iniţiere de 45 de ore (15 ore pregătire teoretică, 30 de ore pregătire practică) Cod COR 711920   Descriere Prin absolvirea acestui curs, participantul va însuşi cunoştinţe teoretice şi abilităţi practice cu ajutorul cărora poate să efectueze în siguranţă lucrări în circumstanţe dificile şi periculoase… Read more“Curs alpinist utilitar – iniţiere 45 de ore”

Curs gratuit Alpinist utilitar

Proiect cofinanţat din Fondul Social European prin Programul Operaţional Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007 – 2013 Investeşte în oameni! POSDRU/168/6.1/G/143939 „Servicii de formare profesională pentru persoanele cu dificultăți în integrarea pe piaţa muncii din judeţul Constanţa” Alpinist utilitar Cod COR 711920 Curs de iniţiere de 45 de ore (15 ore… Read more“Curs gratuit Alpinist utilitar”

Curs gratuit Operator calculator electronic şi reţele

Proiect cofinanţat din Fondul Social European prin Programul Operaţional Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007 – 2013 Investeşte în oameni! POSDRU/168/6.1/G/143939 „Servicii de formare profesională pentru persoanele cu dificultăți în integrarea pe piaţa muncii din judeţul Constanţa” Operator calculator electronic şi reţele Cod COR 351101 Curs de iniţiere de 45 de… Read more“Curs gratuit Operator calculator electronic şi reţele”