Dragi cursanţi şi prieteni, Echipa de management al proiectului POSDRU „Servicii de formare profesională pentru persoanele cu dificultăţi în integrarea pe piaţa muncii din judeţul Constanţa” şi personalul Centrului de Formare Profesională „Şanse Egale” vă mulţumesc pentru suportul şi participarea la activităţile proiectului şi pentru că aţi ales să faceţi… Read more“Concurs cu premii pentru absolvenţii din cadrul proiectului POSDRU – 5 decembrie”

Curs gratuit Alpinist utilitar

Proiect cofinanţat din Fondul Social European prin Programul Operaţional Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007 – 2013 Investeşte în oameni! POSDRU/168/6.1/G/143939 „Servicii de formare profesională pentru persoanele cu dificultăți în integrarea pe piaţa muncii din judeţul Constanţa” Alpinist utilitar Cod COR 711920 Curs de iniţiere de 45 de ore (15 ore… Read more“Curs gratuit Alpinist utilitar”

Curs gratuit Operator calculator electronic şi reţele

Proiect cofinanţat din Fondul Social European prin Programul Operaţional Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007 – 2013 Investeşte în oameni! POSDRU/168/6.1/G/143939 „Servicii de formare profesională pentru persoanele cu dificultăți în integrarea pe piaţa muncii din judeţul Constanţa” Operator calculator electronic şi reţele Cod COR 351101 Curs de iniţiere de 45 de… Read more“Curs gratuit Operator calculator electronic şi reţele”

Anunţ achiziţii Centrul de Formare Profesională “Şanse Egale”

Proiect cofinanţat din Fondul Social European prin Programul Operaţional Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007 – 2013 Investeşte în oameni! POSDRU/168/6.1/G/143939 „Servicii de formare profesională pentru persoanele cu dificultăți în integrarea pe piaţa muncii din judeţul Constanţa”   Nr. înregistrare:  66 din 19.02.2015   ANUNŢ   In vederea derularii activităţii Centrului de… Read more“Anunţ achiziţii Centrul de Formare Profesională “Şanse Egale””

Proiectul “Şcoala – trepte către carieră” are nevoie de voturi

Fundatia Sanse Egale a depus un nou proiect pe platforma teimplici.ro, link-ul:    http://teimplici.ro/index.php/proiecte/view/id/158 Proiectul vizează acordarea de ajutoare financiare (burse sau alte forme de sprijin) pentru 8 copii cu rezultate bune la învăţătură, dar care provin din familii cu potential financiar limitat. Fără acest ajutor ce acopera costurile cu chiria,… Read more“Proiectul “Şcoala – trepte către carieră” are nevoie de voturi”

Fundaţia „Şanse Egale” organizează achiziţia de Servicii de proiectare de site-uri WWW (World Wide Web) în vederea implementării proiectului „Servicii de formare profesională pentru persoanele cu dificultăți în integrarea pe piaţa muncii din judeţul Constanţa”, – POSDRU/168/6.1/G/143939. Anunt de invitatie de procedura de achizitie FSE servicii de proiectare site-uri web… Read more“Fundaţia „Şanse Egale” organizează achiziţia de Servicii de proiectare de site-uri WWW (World Wide Web)”

Fundaţia „Şanse Egale” organizează achiziţia de Servicii de contabilitate (Expertiza contabilă) în vederea implementării proiectului „Servicii de formare profesională pentru persoanele cu dificultăți în integrarea pe piaţa muncii din judeţul Constanţa”, – POSDRU/168/6.1/G/143939. Anunt de invitatie de procedura de achizitie FSE servicii de expertiza contabila Documentatia pentru ofertanti FSE servicii… Read more“Fundaţia „Şanse Egale” organizează achiziţia de Servicii de contabilitate (Expertiza contabilă)”