Concurs cu premii pentru absolvenţii din cadrul proiectului POSDRU – 5 decembrie

Dragi cursanţi şi prieteni,

Echipa de management al proiectului POSDRU „Servicii de formare profesională pentru persoanele cu dificultăţi în integrarea pe piaţa muncii din judeţul Constanţa” şi personalul Centrului de Formare Profesională „Şanse Egale” vă mulţumesc pentru suportul şi participarea la activităţile proiectului şi pentru că aţi ales să faceţi alături de noi un pas în lumea mai mult sau  mai puţin cunoscută a alpinismului utilitar şi a operării calculatoarelor.

Astăzi avem din nou plăcerea să vă convocăm la activităţi antrenante, mai precis la mult aşteptatul concurs cu premii, care se adresează tuturor absolvenţilor de cursuri organizate în cadrul proiectului care la data de 5 decembrie 2015 fac parte din grupul ţintă eligibil (familii monoparentale cu copii minori, familii cu mai mult de 2 copii minori, persoane care trăiesc din venitul minim garantat şi persoane de etnie romă).

Astfel, vă aşteptăm cu mult interes sâmbătă, 5 decembrie 2015, ora 10:00, la Constanţa, Bd. Tomis nr. 480, pentru a hotărî câştigătorii celor 2 premii a câte 500 de lei (1 premiu pentru operatori calculator şi 1 premiu pentru alpinişti utilitari). Testul va fi grilă, pe structura testului de la examenul de absolvire, iar departajarea se va face pe acelaşi principiu. Vă rugăm să aveţi la voi cărţile de identitate. Persoanele care trăiesc din venitul minim garantat sunt rugate să furnizeze şi o adeverinţă nu mai veche de 30 de zile care să ateste acest lucru. De asemenea, din categoria „familii cu mai mult de 2 copii” sunt eligibili doar părinţii cu 3 sau mai mulţi copii minori la data de 5 decembrie 2015, iar din categoria „familii monoparentale” doar părinţii care îşi cresc singuri copilul sau copiii minori la această dată.

Vă aşteptăm!

Echipa “Şanse Egale”