Moș Crăciun Dăruiește Șanse Egale!

Anul 2012 s-a încheiat în același registru în care v-am obișnuit: cu fapte bune! Împreună cu partenerii, Fundația „Șanse Egale” a demonstrat din nou copiilor din mediul rural că Moș Crăciun există!

În luna decembrie, spiridușii noștri voluntari au ajuns cu daruri la peste 500 de familii din satele constănţene şi la peste 350 de școlari şi preșcolari. Aceștia au primit alimente şi dulciuri care să îi ajute să simtă spiritul Crăciunului.

În 2011, 200 de familii şi 225 de școlari şi preșcolari au primit vizita lui Moș Crăciun. Copiii au găsit sub brad mașinuțe, păpuși, jucării de pluş, jocuri de creativitate, hăinuțe şi dulciuri. Şi părinții lor au primit cate ceva: cozonaci, dulciuri şi alimente pentru o masă de Crăciun ca la carte.

Moșul nu a uitat nici de pensionarii nevoiași, cărora a reușit să le aducă un zâmbet prin asigurarea unui minim de alimente esențiale pentru un trai decent de sărbători.

Sponsorii Campaniei:

• Sponsor Principal: Monsson Group