Proiectul „Ne vedem la şcoală!” al Fundaţiei „Şanse Egale” are nevoie de voturi

Proiectul „Ne vedem la şcoală!”, depus în cadrul programului de granturi Raiffeisen, a ajuns în cea de a treia etapă de evaluare: votul publicului. Avem nevoie de votul tuturor!

Naveta foarte grea este printre motivele absenteismului şi chiar ale abandonului școlar. Proiectul „Ne vedem la școală!” presupune dotarea unei săli în cadrul Liceului Teoretic „Ioan Cotovu” din Hârșova pentru a acomoda nevoile elevilor din satele învecinate, care uneori așteaptă chiar şi 2 ore în frig sosirea mijloacelor de transport. Sala va avea o mică bibliotecă, copiator şi dozator de apă. Astfel, spaţiul şcolii se va deschide pentru activităţi în afara orelor de curs. De asemenea, cei 120 de elevi navetişti vor primi îmbrăcăminte groasă de iarnă.

Să ne gândim împreună că este o şansă pe care o dăm unor copii mai puţini norocoşi să „suporte mai bine” naveta pe care o fac către şcoală si, de ce nu, sa-i încurajăm să-şi continue studiile, ştiind că sunt înconjuraţi de oameni valoroşi.

Cum puteţi contribui?

1. Accesaţi platforma http://raiffeisencomunitati.ro/grantwizard/granturi/index.php/component/users/?view=registration şi creaţi un cont pe baza adresei de e-mail;

2. Accesaţi lunk-ul de confirmare din e-mail (verificaţi dosarul „Junk” sau „Spam” în cazul în care nu aţi primit confirmarea);

3. Autentificaţi-vă: http://raiffeisencomunitati.ro/grantwizard/granturi/index.php/component/users/?view=login;

4. Căutaţi proiectul „NE VEDEM LA ŞCOALĂ!” al Fundaţiei Şanse Egale şi apăsaţi butonul „VOTEAZĂ” din dreptul acestuia. Atenţie! Platforma de vot va fi activă doar până pe 30 septembrie! Nu puteţi vota decât un singur proiect dintr-un cont;

5. Trimiteţi această solicitare către cunoscuţi şi/sau postaţi-o pe Facebook sau alte reţele de socializare.

Foarte important! Platforma nu permite să se voteze de pe acelaşi IP de mai mult de 10 ori.

Vă mulţumim pentru susţinere!

Echipa Fundaţiei „Şanse Egale”