Proiectul “Şcoala – trepte către carieră” are nevoie de voturi

Fundatia Sanse Egale a depus un nou proiect pe platforma teimplici.ro, link-ul:    http://teimplici.ro/index.php/proiecte/view/id/158

Proiectul vizează acordarea de ajutoare financiare (burse sau alte forme de sprijin) pentru 8 copii cu rezultate bune la învăţătură, dar care provin din familii cu potential financiar limitat. Fără acest ajutor ce acopera costurile cu chiria, transportul, masa şi/sau taxa de şcolarizare, acesti copii nu ar avea posibilitatea să îşi continue studiile.

Proiectul va avea sanse de castig daca vom contribui cu totii. Are nevoie de votul publicului. Puteti contribui fiecare dintre voi, astfel:

1 – Accesati platforma pe linkul indicat.

2 – Intrati in sectiunea “Autentificare”, iar in partea stanga, trebuie intai sa va creati un cont (nume, prenume, adresa de e-mail si … atentie! trebuie o parola care sa includa atat litere mici, cat si litere mari, cifre si caractere speciale).

3 – Dupa ce ati creat contul, va mutati in partea dreapta – la Autentificare, si introduceti adresa de e-mail si parola respective.

4 – Odata autentificat, cautati proiectul, in categoria #Educatie, subcategoria Pregatit pentru viata si accesati butonul “Vezi detalii”. In josul paginii va aparea lista cu toate proiectele depuse in aceasta categorie.

Proiectul nostru se numeste „Scoala – trepte catre cariera”. Cand l-ati identificat, trebuie sa apasati “VOTEAZA PROIECTUL”.

Se poate acorda cate un vot de pe orice adresa de e-mail creata. Regulamentul spune ca putem vota o singura data de pe acelasi IP.

5 – Faceti public proiectul si cunoscutilor, astfel incat sa gasim impreuna cat mai multi sustinatori.

Se poate vota incepand de astazi – 25.11.2014, pana la data de 11 decembrie 2014, dupa care, pe 17.12.2014 se vor publica numele celor 10 proiecte castigatoare.

Un efort de echipa poate aduce si numele nostru pe lista castigatorilor.

Vă mulţumim pentru ajutor si ne bazam pe voturile fiecaruia dintre voi!

Echipa Sanse Egale