Direcționeză 20% din impozitul pe profit

(persoane juridice)

Redirecționați 20% din impozitul pe profitul firmei dumneavoastră!
Nu aveți profit? Tot ne puteți ajuta.

Din orice venit, statul impozitează 16%. Din aceștia, 20% pot fi direcționați spre o organizație nonprofit. Banii nu mai ajung toți la stat, ci ajută un ONG să-și susțină financiar activitatea. Altfel spus, aveți posibilitatea să decideți ce se întâmplă cu banii din impozitele dumneavoastră. Și puteți decide să ne fiți alături. Procedura de redirecționare este simplă:

Poteți alege organizația noastră sau una dintre cauzele de care ne ocupăm.

Se va întocmi un CONTRACT DE SPONSORIZARE.

Detalii despre modalitatea de calcul, găsiți în GHID FISCAL REDIRECTIONARE 20% IMPOSIT PE PROFIT care se regăsește în secțiunea Documentație din meniul de mai sus.

Contractul completat va fi apoi trimis la noi în două exemplare semnate și ștampilate. Îl semnăm și noi, îl ștampilăm și returnăm un exemplar societății dumneavoastră. Contractul reprezintă baza redirecționării cotei de 20% din impozitul pe profit.

Dacă societatea dumneavoastră nu a avut profit, aveți în continuare posibilitatea să faceți sponsorizări. Pe măsură ce situația financiară a societății dumneavoastră se îmbunătățeste, aceasta își poate deduce din impozitul pe profit viitor sponsorizările făcute în anii precedenți.

Dumneavosră alegiți varianta prin care doriți să ne ajutați.

Redirecționează 20% din impozitul pe profitul firmei tale!

Model contract de redirecționare a impozitului pe profit

Ghid fiscal de redirecționare 20% impozit pe profit

Împreună avem o șansă!