Fundaţia „Şanse Egale” organizează achiziţia de Servicii de auditare financiară

Fundaţia „Şanse Egale” organizează achiziţia de Servicii de auditare financiară în vederea implementării proiectului „Servicii de formare profesională pentru persoanele cu dificultăți în integrarea pe piaţa muncii din judeţul Constanţa”, – POSDRU/168/6.1/G/143939.

Anunt de invitatie de procedura de achizitie FSE servicii de auditare financiara

Documentatia pentru ofertanti FSE servicii de auditare financiara

Formulare pentru participare

Noutăţi:

• Anunţ nr. 142/19.12.2014 Va facem cunoscut prin prezentul anunt faptul ca Fundatia ’’Sanse Egale’’ anuleaza procedura de atribuire prin achizitie directa a serviciilor de auditare financiara pentru proiectul „Servicii de formare profesionala pentru persoanele cu dificultăţi în integrarea pe piața muncii din județul Constanţa” – POSDRU/168/6.1/G/143939, intrucat oferta primita depaseste  valoarea estimata comunicata prin documentatie (806,45 lei fara TVA) si nu exista posibilitatea disponibilizarii de fonduri suplimentare pentru indeplinirea contractului de achizitie respectiv. Fundaţia “Şanse Egale” va reîncepe achiziţia direct de servicii de auditare financiară pentru pentru proiectul „Servicii de formare profesionala pentru persoanele cu dificultăţi în integrarea pe piața muncii din județul Constanţa” – POSDRU/168/6.1/G/143939.
  • Anunţ nr. 1.3 / 07.01.2015 Va facem cunoscut prin prezentul anunt faptul ca Fundatia ’’Sanse Egale’’ a atribuit prin achizitie directa contractul de servicii de auditare financiara pentru proiectul „Servicii de formare profesionala pentru persoanele cu dificultăţi în integrarea pe piața muncii din județul Constanţa” – POSDRU/168/6.1/G/143939, firmei care a prezentat oferta cu preţul cel mai scăzut.