Fundaţia „Şanse Egale” organizează achiziţia de Servicii de proiectare de site-uri WWW (World Wide Web) în vederea implementării proiectului „Servicii de formare profesională pentru persoanele cu dificultăți în integrarea pe piaţa muncii din judeţul Constanţa”, – POSDRU/168/6.1/G/143939.

Anunt de invitatie de procedura de achizitie FSE servicii de proiectare site-uri web

Documentatia pentru ofertanti FSE servicii de proiectare site-uri web

Formulare pentru participare

Noutăţi:

• Anunţ nr. 127/24.11.2014: Va facem cunoscut prin prezentul anunt faptul ca termenul limita de depunere a ofertelor si respectiv deschiderea ofertelor se decaleaza dupa cum urmeaza: Data si ora limita de depunere a ofertelor: 30.01.2015, ora 12.00; Data si ora deschiderii ofertelor : 30.01.2015, ora 13.00
  • Anunţ nr. 49/04.02.2015 Va facem cunoscut prin prezentul anunt faptul ca Fundatia ’’Sanse Egale’’ a atribuit prin achizitie directa contractul de Servicii de proiectare de site-uri WWW (World Wide Web) pentru proiectul „Servicii de formare profesionala pentru persoanele cu dificultăţi în integrarea pe piața muncii din județul Constanţa”POSDRU/168/6.1/G/143939, societăţii care a prezentat oferta cu preţul cel mai scăzut.